Despre noi

IT Trends este o revistă editată de Agora Group, un expert în industria publicațiilor și evenimentelor IT&C. Ea este o revistă concepută ca o îmbinare între expertiza în domeniul produselor IT&C și oglindirea modului în care tehnologia informației influențează și potențează administrarea și conducerea afacerilor. Prin tematica abordata și prin stilul editorial adoptat, IT Trends răspunde nevoii tot mai mari de informații dedicate afacerilor dinamice.

IT Trends oferă informații despre evoluțiile mediului de afaceri românesc, cu un accent deosebit pus pe domeniul tehnologiei informației, dar și pe domeniile conexe care țin de dezvoltarea unui mediu sănătos: finanțe și surse de finanțare, perfecționare și training managerial, leadership, creșterea și dezvoltarea resursei umane, management de proiect. Aceste subiecte vor fi abordate din punct de vedere al prezentării soluțiilor, tehnologiilor și aspectelor economico-financiare. Bogatul conținut editorial acoperă zone de maxim interes pentru oamenii de afaceri și factorii de decizie în domeniu din companiile românești. Indiferent de sectorul unde activează, indiferent de mărimea firmei cititorul revistei va găsi subiecte importante pentru viitorul tehnologic și strategic al acesteia.

IT Trends este un suport puternic pentru Conferințele de Tehnologie Agora, Conferințele Regionale Agora și alte evenimente organizate de către grup, atât prin calendarul editorial, cât și prin subiectele abordate în secțiunile specializate. În plus, revista organizează propriile Mese Rotunde cu invitați din industrie, la care sunt abordate cele mai actuale tendințe ale afacerilor din domeniul IT&C.

 


MediaKit:
* Portal Agora.ro: ROEN
* Revista IT Trends: ROEN