De ce să alegi videoproiectoarele BenQ pentru relaxare și business

Advertoriale, Featured (de , July 13, 2018)

Cu videoproiectoarele BenQ ai campionatul de fotbal și filmele de la Hollywood la tine în sufragerie, iar prezentările de business sunt mai flexibile ca niciodată

BenQ, companie recunoscută pe plan internațional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine profesionale, include în portofoliul său modele de videoproiectoare pentru toți consumatorii, de la cei pasionați de sport, care urmăresc cu sufletul la gură Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, cinefilii care doresc să aducă experiența cinematografică la ei în sufragerie și nu în ultimul rând cei care trebuie să susțină prezentări în cadrul întâlnirilor corporative sau de educație.

Calitatea videoproiectoarelor BenQ asigură întotdeauna bilet la VIP

Pentru a oferi pasionaților de sport cea mai bună experiență de vizionare, BenQ aduce în lumina reflectoarelor modelul TK800, un videoproiector ce oferă o rezoluție reală 4K, tehnologie HDR, o luminozitate ridicată și culori vii, realiste. Indiferent că te afli într-un mediu luminat ambiental sau seara în aer liber, în curtea casei, lampa de 3.000 ANSI lumeni și rezoluția reală 4K UHD (3840×2160 pixeli) fac din BenQ TK800 videoproiectorul capabil să transmită cu realism emoția și experiența vizuală a unui meci de fotbal.

Special pentru pasionaţii de fotbal şi sport în general, BenQ include în TK800 un mod audio-vizual dedicat, capabil să transmită senzația reală a stadionului. Astfel, modul Football combină reglajul culorilor împreună cu un set de funcții digitale, pentru a obține cele mai fidele tonuri ale pielii jucătorilor și un gazon verde intens. Modul de afișare optimizează culorile, luminozitatea și sunetul, obținând combinația ideală pentru vizionarea meciurilor de fotbal. Cel de al doilea mod, modul Sport, prioritizează redarea realistă a nuanţelor pentru piele, optimizînd totodată tonurile de culorea lemnului, roşu aprins, verde şi albastru. În acelaşi timp, îmbunătăţeşte calitatea audio, oferind o acustică clară pentru vocea comentatorului şi redarea fidelă a micilor detalii de joc precum fluierul arbitrului sau lovitura decisivă care trimite echipa de fotbal favorită direct în finală.

BenQ TK800 este un companion de încredere nu doar în turneele de fotbal, ci și în serile de binging. Astfel, dacă ești pasionat de filme și dorești o experiență inedită în confortul casei tale, atunci vei aprecia tehnologia DLP și sistemul audio BenQ cu tehnologie CinemaMaster Audio+2, implementat aici. Puritatea materialelor folosite la constructia sistemului audio, precum aliajele de magneziu si rubidiu, produc voci pure, detalii audio delicate si o calitate apreciată de studiourile de la Hollywood, fara distorsiuni sau zgomote.

Designul dispozitivelor au devenit un factor definitoriu, îndeosebi când vine vorba de videoproiectoare. Este foarte important ca soluția pe care o folosești pentru a consuma conținut de divertisment pentru acasă să aibă un design modern și compact, care să se integreze perfect în orice spațiu, lucru pe care BenQ TK800 îl îndeplineşte cu succes.

De la o distanță de 3,4 m ai parte de o proiecție 4K de 100”, susţinută de opţiuni avansate precum auto keystone și zoom 1.2X, ceea ce înseamnă că indiferent de locul unde alegi să îl instalezi, imaginea proiectată va avea aceeași calitate de fiecare dată.

Soluții flexibile de proiecție pentru mediul de business

Pentru segmentul de business, la capitolul soluții flexibile de proiecție, răspunsul BenQ îl reprezintă linia de produse din gama BlueCore, create special pentru a oferi o instalarea eficientă, flexibilitatea şi performanţă. Sunt modele fiabile pregătite să ofere utilizatorilor un nivel mare de luminozitate prin tehnologia laser şi un timp de funcţionare de peste 20.000 de ore, la anumite modele, fără intervenţii din partea utilizatorului. Vorbim aici atât de o gamă destul de vastă de produse, unele chiar şi cu capabilităţi 4K, ce se potrivesc perfect în medii precum săli de conferinţă, muzee sau evenimente publice. Regăsim aici modele noi lansate precum BenQ LU950, LW720, LH720, LH770, LK953ST, LU951ST, LK952, LK970 și LK990.

Proiectoarele laser BenQ Blue Core au la bază o tehnologie şi un procesor DLP ce permite un control absolut asupra luminii, oferind un contrast impresionant de 100.000:1 şi o reglare automată a luminozității pentru imaginile întunecate.  Astfel, detaliile sunt mai bune, imaginile mult mai clare, indiferent dacă vorbim despre ședințe susținute în săli de conferință cu medii ambientale luminoase sau camere de prezentare în care nu pătrunde niciodată lumina zilei. Sunt modele ce vin dotate cu o sursă de lumină garantată să funcţioneze în parametrii normali pentru o perioadă de 20.000 ore, la luminozitate maximă, în timp ce sistemul de răcire avansat asigură o funcţionare silenţioasă şi eficientă. Pentru o durabilitate extinsă, sistemul optic şi sursa de lumină laser sunt sigilate, fiind astfel protejate de praf.

Modelele din gama laser BlueCore au avantajul că pot funcţiona fără întreruperi pe o perioadă îndelungată (24/7), find perfecte şi pentru proiecţii în săli de conferinţă, muzee sau expoziţii publice. Datorită opţiunilor dinamice de instalare, precum rotaţia la 360° şi aplicaţiile de tip portret, ele pot proiecta imagini pe tavan, perete, podele sau elemente de semnalizare înclinate, oferind imagini clare din orice unghi.

În final, pentru că timpul își pune amprenta deopotrivă peste oameni și lucruri, BenQ  oferă mediului de business soluții de proiecție rezistente la praf, certificate IP5X DustGuardTM Pro.

Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.benq.ro/product/projector/


Tags: ,

Trackbacks

Leave a Trackback