Cumperi produse ETHERLINE, primești și un cadou

Advertoriale (de , July 3, 2018)

În perioada 01 Iunie 2018 – 15 Iulie 2018, promovăm sistemele de transmitere date pentru tehnologia ETHERNET – ETHERLINE ®.

Cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul cablurilor electrice, LAPP asigură o funcționalitate fără griji a oricărei afaceri. Inovația, calitatea fără compromisuri și expertiza în domeniu ne recomandă că fiind partenerul dvs de încredere pentru furnizarea de cabluri și accesorii în diferite domenii.

LAPP ROMÂNIA va oferă o campanie inedită! Campania în care tu NU trebuie să faci nimic!

Criterii înscriere în campanie

Clienții LAPP România, persoane juridice, sunt invitați să comande produse din cadrul brandurilor LAPP. Fiecare brand valorează 8 puncte, iar participanții la acest concurs trebuie să achiziționeze un minumum de 4 branduri. Cadoul se primește atunci când clientul adună minimum 32 puncte.

În fiecare lună este promovat un brand LAPP. Clienții care plasează comenzi în luna respectivă și adaugă la comandă produse din gama brandului promovat primesc 8 puncte. Clienții primesc mesaje personalizate după fiecare achiziție, cu stadiul punctelor din campanie.
Perioada campaniei este Martie 2018 – Februarie 2019, iar cadoul constă în produse pentru Home Spa.

Toți clienții noi care ating pragul de 1.000 EURO (fără TVA inclus) prin plasarea de comenzi individuale sau prin cumularea de comenzi plasate în perioada 01.06.2018 – 15.07.2018 primesc un coș cadou cu produse Home Spa de calitate superioară.
Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei LAPP România.

Despre sistemele ETHERLINE ®

Cu ajutorul produselor din gama ETHERLINE ®, evitați defecțiunile și problemele de calitate. Produsele corespund cerințelor dvs, precum și celor mai noi standarde intenaționale.
Produsele ETHERLINE ® sunt adecvate pentru orice domeniu de utilizare și garantează o performanță ridicată, calitate și fiabilitate în privința transmisiei. Sortimentul LAPP cuprinde produse multifuncționale, ce răspund unor exigențe ridicate și posedă un cadru larg de utilizări.

Produsele LAPP au caracteristici de flexibilitate necesare aplicațiilor mobile cu un grad de dinamism ridicat, cu torsiune și curburi de durată, rezistență chimică și mecanică.

Comutatoarele, switch-urile, cablurile și conectorii de care aveți nevoie pentru o soluție completă pot fi achiziționate dintr-o singură sursă – LAPP – împreună cu accesorii precum presetupe, tuburi de protecție și etichete pentru marcarea cablurilor.


Tags: , ,

Trackbacks

Leave a Trackback