Zile la birou mai relaxate cu imprimantele Epson WorkForce Pro WF- C5000

Advertoriale (de , May 14, 2018)

Glumele despre imprimantele care „simt” când te grăbești și refuză să mai funcționeze au devenit o legendă care, ca toate legendele, are și un sâmbure de adevăr. De câte ori nu ați intrat în panică atunci când trebuia să printați pe repede înainte niște documente pentru că vă grăbeați să intrați într-o întâlnire, dar imprimanta refuza cu încăpățânare să asculte comenzile? Sau de câte ori, în febra vreunui proiect al cărui termen limită se apropia rapid, nu ați uitat să schimbați cartușele?

Realitatea este că astfel de situații, dacă se repetă frecvent, pot crea probleme importante pentru angajați, pot genera situații tensionate și pot afecta performanțele unei firme. De aceea, atunci când e nevoie de o imprimantă nouă, potrivită unui mediu de business dinamic, ideal ar fi să consume puțin, să nu aibă nevoie de multe consumabile, să aibă un cost per pagină redus și să răspundă unor nevoie multiple.

Seria de imprimante multifuncționale Epson WorkForce Pro WF-C5000 cu jet de cerneală include 4 modele: WF-C5210 DW, WF-C5290 DW, WF-C5710 DWF și WF-C5790 DWF, toate îndeplininind multiple funcții: copiator, imprimantă, scanner și fax. Seria, adaptată unor medii de lucru diverse, a fost concepută având în minte aspecte precum fiabilitatea, ușurința în utilizare, securitatea și consumul redus de energie. De aceea, aceste echipamente oferă costuri de administrare reduse, având mai puțin consumabile, un consum optimizat de cerneală datorat sistemului inovator de alimentare și un consum de energie cu 90% mai mic compartiv cu imprimantele laser similare. Un singur set de cartușe asigură printarea a până la 10.000 de pagini, iar sertarele pentru hârtie, cu o capacitate de până la 830 de coli asigură activitate constantă, fără întreruperi. Sistemul eficient de alimentare cu cerneală aduce și el un cost pe pagină cu 50% mai mic. Consumul redus de energie, de hârtie și de cerneală fac imprimantele mai prietenoase cu mediul, fără a le sacrifica performanța.

Seria de imprimante de birou WorkForce Pro WF-C5000 cu jet de cerneală include totodată o serie de funcții pentru eficiență și securitate sporite. Sistemul Epson Open Platform permite integrarea cu aplicațiile și fluxurile de lucru existente pentru un plus de eficiență. Epson Print Admin este o soluție software care se bazează pe server și care securizează mediul de printare, scanare și copiere. Epson Device Admin aduce un control de la distanță mai bun și permite utilizatorilor să administreze întreaga flotă de imprimante de pe un singur ecran.

Imprimantele din seria C5000 au dimensiuni reduse, motiv pentru care pot fi așezate oriunde pe suprafața de lucru. Sunt foarte versatile și ușor de integrat în activitatea curentă fiind gata de folosit cu doar câteva setări rapide. Tipurile de hârtie pe care printează variază de la hârtie velină, la hârtie lucioasă, plicuri, etichete sau hârtie reciclată.

Capabilitățile wireless ale imprimantelor din seria WorkForce Pro WF-C5000 Inkjet permit lucrul în cloud și trimiterea de comenzi de printare sau scanare direct de pe smartphone. Sistemul Document Capture Pro 2.0 aduce utilizatorilor opțiuni de numire și redenumire a documentelor, de separare și stabilire a ordinii acestora, ceea ce face din scanarea de documente o joacă. În plus, se pot crea profiluri personalizate de scanare, cu setări adaptate nevoilor fiecărui utilizator. Nu în ultimul rând, echipamentele WorkForce Pro WF-C5000 dispun de o interfață intuitivă și ușor de folosit.

Administrarea unei firme este complicată, iar deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, așa că alegerea unor echipamente de birou eficiente care să nu devină niște obstacole și o grijă în plus e importantă.

Bullets 1

  • Imprimă până la 10.000 de pagini fără a înlocui consumbilele, datorită sistemului inovator de alimentare cu cerneală
  • Sertar de hârtie cu o capacitate de 830 de coli pentru activitate fără întreruperi
  • Imprimarea color este cu până la 50% mai economică
  • Consumul de energie este cu până la 90% mai redus
  • Imprimă 34 de pagini pe minut, prima pagină color în 5,3 secunde, respectiv 4,8 secunde monocrom

Bullets 2

  • Interfață tactilă, ușor de utilizat
  • Timp redus de imprimare a primei pagini comparativ cu imprimantele laser
  • Imprimă pe o multitudine de tipuri de hârtie, inclusiv hârtie reciclată
  • Integrează tehnologia PrecisionCore care împiedică uscarea cernelii și garantează viteză, calitate și fiabilitatea superioare.

 


Tags: ,

Trackbacks

Leave a Trackback