Corning transforma arhitectura centrelor de date pentru maine

Advertoriale (de , May 14, 2018)

Corning Optical Communications are o istorie de peste 166 de ani și este lider mondial în producția de fibră optică și soluții ecranate pentru sisteme de comunicații pe cupru pentru voce, date și aplicații video. Team Telecom este partener certificat și distribuitor autorizat al Corning Optical Communications în România.

Prin inovație, Corning și-a propus să redefinească arhitectura în centrele de date, încercând să rezolve noile provocări legate de conectivitate.

Ca urmare a acestei abordări, în 2017 Corning câștigă pentru al 5-lea an consecutiv premiul ‘Data Centre Cabling Product of the Year’ oferit de DCS pentru soluția EDGE8.

Soluția EDGE8 este primul sistem modular de fibră optică care oferă o tehnologie de cablare cu 8 fibre (base-8), care maximizează densitatea unității rack pentru o scalabilitate mai bună a rețelei și o performanță îmbunătățită a legăturilor.

De la lansarea sa, soluția EDGE8 a evoluat pentru a oferi o flexibilitate și mai mare în implementările de mare viteză.

Pe lângă soluțiile EDGE8 de înaltă densitate, Corning oferă o gamă variată de cabluri pre-terminate de fibră optică, concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea serviciilor centrelor de date, la reducerea cheltuielilor, la utilizarea în mod semnificativ mai eficient a spațiului centrului de date și la minimizarea riscului în exploatare.

Infrastructura de rețea a centrelor de date trece prin transformări majore pentru a răspunde creșterii continue a traficului de date și necesitătii de a stoca în siguranță informațiile.

Prin implementarea soluției EDGE8, centrele de date pot fi pregătite pentru a sprijini toate arhitecturile de rețea și viteze de la 1G la 400G pe două și opt fibre cu 100% utilizare a fibrelor.

TEAM TELECOM și-a început activitatea în anul 2003 ca firmă cu capital românesc, integral privat, cu activitate de distribuție de echipamente pentru telecomunicații / IT&C și asigurarea de servicii integrate .

TEAM TELECOM este Distribuitor Autorizat și Business Partner în România pentru producători de renume internațional: CORNING Optical Communications, 3M Telecommunications, CANOVATE, ALCATEL-LUCENT Enterprise, NEXANS Cabling Solutions, PLANET Technology Corporation, VELCRO, EFB Elektronik, Ripley-Miller  etc.

În portofoliul de produse al TEAM TELECOM sunt incluse: Sisteme de cablare structurată, Soluții fibră optică, , Dulapuri de comunicație 19”, Soluții Data Center, Centrale telefonice IP | TDM, Soluții Call Center, Echipamente active date, Sisteme supraveghere video, Sisteme profesionale pentru managementul cablurilor dar și echipamente conexe acestora.

Pe lângă echipamentele și soluțiile  promovate, oferim o gamă largă de servicii precum consultanță, design, testare și certificare, implementare rețele și aplicații telecom / IT&C.

www.teamtelecom.ro


Tags: , ,

Trackbacks

Leave a Trackback