Cel mai ieftin RCA, prin calculatorul online Romasig

Advertoriale (de , May 10, 2018)

Potrivit Romasig, conform statisticilor, aproximativ 30% dintre autovehiculele care circulă pe şoselele din România nu au asigurare de răspundere civilă auto. Unele dintre acesta au numere străine, altele circulă în voie chiar dacă asigurarea RCA a expirat, însă sunt şi o serie de autoturisme înscrise în circulaţie ai căror proprietari, din diferite motive, nu au încheiat o astfel de poliţă obligatorie.

Din datele oferite de ASF în judeţele Teleorman, Olt, Dolj, Galaţi, Constanţa şi Tulcea rata de neîncheiere a poliţelor de răspundere civilă este chiar mai mare şi se ajunge până la 35%. Cei mai responsabili dintre români par să se găsească în nord-vestul ţării. Judeţele Cluj, Bihor, Satu-Mare şi Arad se află în fruntea clasamentului, cu până la 75% de maşini asigurate.

Cum funcţionează un calculator RCA online?

Pentru a simplifica procesul de achiziţionare a unei poliţe RCA, Romasig oferă un calculator RCA online, prin care cei interesaţi pot să aleagă cel mai ieftin RCA. Se introduc datele din talon în calculatorul RCA şi, în trei minute, utilizatorii au acces la cele mai ieftine poliţe RCA din România în 2018 de la cele mai importante societăţi de asigurare. Plata se poate face online, cu cardul, iar asigurarea RCA este trimisă pe email în doar 3 minute. Se pot alege poliţe RCA cu o valabilitate de la 1 la 12 luni.

De ce site-ul www.romasig.ro pentru calcul RCA?

Deoarece calculatorul RCA vă ajută să comparaţi tarifele tuturor societăţilor de asigurare şi să alegeţi cea mai ieftină asigurare RCA din România. Calculatorul RCA de pe site-ul www.romasig.ro este conectat permanent la serverele tuturor societăţilor de asigurare, tarifele obţinute în urma ofertării fiind preluate direct din baza de date a asiguratorului şi nu din tabele predefinite. În acest mod, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi o asigurare RCA ieftină, în funcţie de buget şi necesităţi.

Calculator preţuri asigurare RCA ieftin online

Pentru şoferii buni, iar istoricul fiecăruia la volan dovedeşte acest lucru, responsabilitatea şi experienţa înseamnă un preţ RCA mai ieftin. Toate societăţile de asigurare din România oferă reduceri de primă pentru conducătorii auto care corespund profilului. Astfel, în momentul în care este introdus CNP/CUI şi seria de şasiu a autoturismului se va interoga baza de date CEDAM pentru stabilirea bonificaţiei/majorării acordate. Este foarte important ca datele să fie introduse corect pentru calculul RCA, pentru a primi preţuri corecte. De asemenea, introducerea tuturor informaţiilor solicitate de calculatorul RCA ajută la calcularea preţurilor asigurărilor RCA.


Tags: , , ,

Trackbacks

Leave a Trackback