Soluții de stocare inovatoare care transformă business-ul în secolul XXI

Focus (de , February 21, 2018)

IBM Storage – al doilea furnizor mondial de solutii software pentru stocare – anunta un set amplu de inovatii in portofoliul de solutii de stocare definit de software (Software Defined Stograge – SDS), de protectie a datelor si de sisteme de stocare.
Datorita cresterii exponentiale a volumului de date si a valorii existente in aceasta vasta comoara a informatiilor, multe intreprinderi din secolul XXI fac eforturi in vederea modernizarii infrastructurii IT traditionale, profitand in acelasi timp de arhitecturile multi-cloud si de aplicatiile AI. Continuand investitiile IBM in consolidarea capabilitatilor SDS, de protectie a datelor si a sistemelor de stocare, aceste anunturi demonstreaza angajamentul IBM in dezvoltarea solutiilor de stocare ce servesc drept fundatie pentru aplicatiile si volumul de lucru multi-cloud si cognitiv/AI.
“Datele au devenit forta motrice din spatele companiilor de succes, clientii cresc valoarea propriilor afaceri utilizand tehnologiile de analiza si AI, bazate pe o infrastructura multi-cloud care ofera flexibilitate si agilitate”, a declarat Ed Walsh, Director General, IBM Storage and Software-Defined Infrastructure.
“Spatiul de stocare definit de software, protectia moderna a datelor si matricele all-flash sunt solutii critice pentru aceasta transformare. Cu inovatiile aduse portofoliului nostru de servicii ajutam clientii sa modifice infrastructura locala, astfel incat sa poata raspunde acestor noi cerinte ale pietei”.
Inovatiile si imbunatatirile din portofoliul de servicii de stocare IBM extind gama de tipuri de date acceptate, cresc capacitatea de stocare si permit lansarea de noi tehnologii:
IBM Spectrum NAS ofera simplitate si capabilitati SDS intreprinderii, pentru incarcarile de fisiere obisnuite, inclusiv suport pentru mediile Microsoft, la un cost avantajos.
IBM Spectrum Protect Plus, solutia IBM de backup usor de utilizat pentru mediile virtuale, este imbunatatita prin dezvoltarea suportului pentru bazele de date si posibilitatea de restaurari mai rapide.
IBM Spectrum Protect Plus ofera, cu o simpla apasare de buton, protectia automata a datelor si provizionare pentru VMware in IBM Cloud.
IBM Spectrum Protect ajuta la abordarea preocuparilor legate de securitatea datelor in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR) si la detectarea automata si alertarea in caz de ransomware.
IBM Spectrum Storage Suite, solutia completa IBM pentru nevoi de stocare definite de software, dobandeste o functionalitate extinsa prin includerea serviciului IBM Spectrum Protect Plus fara nici o taxa suplimentara.
IBM Spectrum Connect simplifica gestionarea in medii complexe de servere, oferind o experienta consistenta in furnizarea, monitorizarea, automatizarea si orchestrarea spatiului de stocare IBM in medii containerizate, VMware si Microsoft PowerShell.
IBM Spectrum Virtualize ajuta la micsorarea costurilor de stocare a datelor, prin tehnologii noi si mai performante de reducere a dimensiunii datelor, pentru familia Storwize, SVC si FlashSystem V9000, dar si pentru cele peste 440 de sisteme de stocare oferite de mai multi furnizori.
IBM Cloud Object Storage abordeaza nevoile clientilor pentru date nestructurate in industriile reglementate cu suportul FIPS PUB 140-2 si SEC 17a-4 (f) si CFTC 1.31 (c) – (d) evaluarea conformitatii de la Cohasset Associates.
IBM Storage Utility Offering – preturile calculate in functie de gradul de utilizare permit acum comutarea costurilor de la un model centrat CAPEX la o paradigma OPEX pentru stocarea locala IBM Cloud Object.
IBM Hyper-Scale Mobility permite migrarea de la sistemele XIV Gen3 la sistemele all-flash IBM FlashSystem A9000 / R fara a intrerupe regimul de lucru si aplicatiile.
IBM FlashSystem 900 ajuta la satisfacerea in conditii superioare a cerintelor aplicatiilor solicitante, oferind acces mai rapid la spatiul de stocare, prin intermediul suportului pentru Infiniband NVMe over Fabric.
Perspectivele planificarilor viitoare inspira incredere in achizitionarea sistemelor de stocare, prin demonstrarea modului in care sistemele de stocare disponibile astazi vor fi imbunatatite in viitor cu noua capacitate NVMe over Fabric, prin intermediul urmatoarelor lansari ale IBM Spectrum Virtualize si IBM Spectrum Accelerate.
“Profitand de progresele realizate in domeniul inteligentei artificiale (AI), companiile sunt capabile sa foloseasca datele mai eficient ca niciodata, pentru a deveni mai productive si mai eficiente”, a spus Scott Sinclair, ESG Senior Analyst. “Pe masura ce datele devin din ce in ce mai importante in ecuatia succesului companiei, necesitatea unei infrastructuri de stocare optimizata creste semnificativ. Tehnologia de stocare definita de software (SDS), precum IBM Spectrum Storage – recent dezvoltata cu o serie de noi capabilitati inovatoare – joaca un rol esential in furnizarea flexibilitatii necesare infrastructurii, care permite departamentului IT sa tina pasul cu cererea de date a companiei”.


Tags: , , , , ,

Trackbacks

Leave a Trackback