Dell EMC intensifică creşterea economică a partenerilor prin intermediul programului Expanded Storage Loyalty, noi discounturi şi stimulente pentru soluţii de stocare a datelor, HCI şi servicii

Ştiri (de , January 22, 2018)

Dell EMC continuă să ofere beneficii semnificative partenerilor şi clienţilor care doresc să profite de  portofoliul său tehnologic de top din zona enterprise şi comercială, precum şi de oferta cuprinzătoare de servicii. În cazul clienţilor, oferta extinsă Future-Proof Storage Loyalty Program asigură o încredere mai mare la cumpărarea produselor performante de stocare, în timp ce partenerii câştigă un puternic element de diferenţiere în cadrul canalului de distribuţie, împreună cu o soluţie care poate facilita cicluri de vânzare mai scurte şi consolidarea relaţiei cu clienţii finali. În plus, elementele de accelerare a creşterii veniturilor pentru appliance-uri şi serviciile de stocare a datelor oferă partenerilor puternice încurajări şi oportunităţi de stimulare a creşterilor afacerilor.

Noul program de protecţie a afacerilor de la Dell EMC asigură pârghiile de afaceri ale distribuitorilor prin parteneri autorizaţi, și oferă asigurări suplimentare şi protecţie a veniturilor. Aceste actualizări demonstrează dedicarea continuă a companiei Dell EMC pentru a ajuta toți partenerii săi să își crească afacerile prin intermediul programului Simple. Predictable. Profitable. Partner Program.

“Partenerii noştri fac parte integrantă din succesul nostru ca afacere, iar noi ne străduim contant să ne îmbunătăţim oferta de suport, stimulente şi resurse ca să ne ajutăm partenerii să crească alături de Dell EMC”, explică Michael Collins, Senior Vice President, Channel, Dell EMC EMEA. “Am răspuns direct feedback-ului parteneriilor noştri de orice nivel, cu programe şi caracteristici noi pentru a crea un program de parteneriat unic și de mare succes prin programul Partner Program, oferind oportunități de dezvoltare și extindere pe o piață din ce în ce mai competitivă. Prin introducerea programului de satisfacţie a clienţilor şi a noilor oferte de produse de top, a stimulentelor prin discont, a instrumentelor de suport şi a materialelor de training, asigurăm satisfacerea nevoilor clienţilor finali de către partenerii noştri, în acelaşi timp permiţându-le acestora să devină consilieri de încredere pentru echipele IT din companii care caută să acceseze beneficiile complete ale tehnologiei moderne.”

Dell EMC extinde programul Storage Loyalty pentru clienţi şi adaugă noi stimulente pentru parteneri

Noul Future-Proof Storage Loyalty Program de la Dell EMC, lansat în noiembrie 2017, oferă clienţilor o garanţie de satisfacţie de trei ani, protecţie a investiţiilor în hardware, garanţie a eficienţei stocării de date, migraţii de date fără probleme şi un an de produse all-flash built-in Virtustream Storage Cloud on Unity. De atunci şi până acum, Dell EMC a crescut beneficiile disponibile din cadrul portofoliului de stocare a datelor, prin extinderea gamei de linii de produse eligibile pentru a include produse de stocare high-end, nestructurate, şi de protecţie a datelor.

Pentru clienţi, programul oferă protejarea investiţiei pentru a asigura obţinerea de valoare pentru întreg ciclul de viaţă al aplicaţiilor şi capabilităţilor de clasă mondială Dell EMC. Pentru parteneri, el reprezintă o oportunitate de diferenţiere a ofertei proprii, de consolidare a relaţiei cu clienţii finali şi de creştere a afacerii proprii prin intermediul ofertei de stocare date Dell EMC pentru aplicaţii midrange şi high-end. Noul program Future-Proof Storage Loyalty include acum Dell EMC VMAX All-Flash, XtremIO X2, Isilon, appliances-ul  ECS (Elastic Cloud Storage), Data Domain şi Integrated Data Protection Appliance (IDPA), împreună cu produsele Dell EMC Unity şi SC Series.

În programul Future-Proof Storage Loyalty este inclusă caracteristica Clear Price Maintenance Framework for Storage Appliances, care furnizează rate de mentenanţă predictibile şi servicii suplimentare după reînnoirea contractelor de mentenanţă. Partenerii vor putea acum să ofere clienţilor finali o structură de preţ de mentenanţă pe două nivele, pentru contracte de mentenanţă prepaid şi de reînnoire privind appliances-urile de stocare date eligibile.

De asemenea, Dell EMC a lansat un nou stimulent #GetModern with All-Flash, care permite partenerilor să aprecieze şi să satisfacă mai bine nevoile aplicaţiilor specifice ale clienţilor, în acelaşi timp primind recompense de la Dell EMC pentru implementarea cu succes a instrumentului #GetModern pentru creşterea afacerii. Cu fiecare Apreciere şi Propunere Modern Infrastructure aprobată, partenerii pot obține recompense semnificative de discont pentru liniile de produse Dell EMC Unity, SC Series, VMAX sau XtremIO.

Noul instrument Program Tracking permite partenerilor vizibilitate asupra situației programului

Suplimentar faţă de discontul unificat şi instrumentul MDF lansate anterior în cursul acestui an – şi care măresc vizibilitatea asupra beneficiilor legate de discounturile câştigate de parteneri – Dell EMC anunţă  lansarea unui nou instrument de monitorizare a programului care furnizează vizibilitate detaliată asupra performanţelor partenerilor de canal din punct de vedere al cerinţelor programului. Instrumentul a fost dezvoltat conform feedback-ului partenerilor de a furniza o platformă de monitorizare a situației programului şi de îmbunătăţire a planificării strategice.

Dell EMC Program Tracker este disponibil pentru furnizorii de soluţii via Partner Portal şi oferă informaţii relevante despre programe de training completate, competenţe, venituri globale şi venituri din servicii, în plus faţă de planurile specifice de training care asigiră alinierea organizaţiilor partenere la conceptul de afaceri Dell EMC şi creşterea afacerii acestora prin intermediul programului Partner Program.

VxRail se alătură noului program de stimulare a afacerilor prin discounturi

Ca parte a angajamentului său continuu de a furniza partenerilor o ofertă simplă, predictibilă şi profitabilă, Dell EMC include acum linia sa de produse VxRail pentru infrastructuri hiperconvergente în cadrul noului program de stimulare a afacerilor prin discounturi. Măsura a apărut ca răspuns direct la cererile partenerilor de includere a appliances-urilor VxRail în oferta Dell EMC NBI şi va furniza firmelor aflate de-a lungul canalului de distribuţie acces la beneficii şi discounturi de vânzări pentru clienţii noi Dell EMC. Programul de stimulare VxRail va fi disponibilizat pentru toţi partenerii certificaţi pentru cele trei nivele, Gold, Platinum şi Titanium, precum şi pentru cei care au statutul Titanium Black.

Dell EMC oferă stimulente mai mari la servicii pentru a ajuta partenerii să-și dezvolte propriile afaceri

Dell EMC a anunţat un nou toolkit How to Win with Services pentru a ajuta partenerii să înţeleagă mai bine modul în care îşi pot extinde oportunităţile de afaceri. Acesta include înţelegerea extinsului portofoliu de servicii Dell EMC, care include consultanţă, instalare, suport şi instruire, dar şi modul în care aceste servicii se aliniază la liniile individuale de produse. În plus, oferim ghiduri de vânzări pentru a ne asigura că partenerii sunt apţi să îşi poziţioneze corect oferta pe baza nevoilor tehnologice şi de afaceri ale clientului. Cuplate cu documentaţia cerinţelor de livrare, aceste ghiduri vor ajuta la simplificarea modului în care partenerii vând, poziţionează şi fructifică servicii pentru a ajunge la creşteri de afaceri şi la satisfacţia clienţilor.

Pentru a simplifica şi mai mult portofoliul de servicii, Dell EMC oferă acum ProSupport Enterprise Suite pentru cea mai mare parte a portofoliului de soluţii de stocare din gama enterprise. Prin aceasta, partenerii vor poziţiona şi vor vinde ProSupport mai uşor, şi vor genera o valoare mai mare din soluţiile de stocare de la Dell EMC. Pe cale de consecinţă, clienţii vor obţine valoare mai mare din investiţiile efectuate prin intermediul expertizei de suport, al instrumentelor automatizate de analiză predictivă, şi al tehnologiei inovatoare, pe întreg cuprinsul globului.

Disponibilitate

  • Dell EMC VMAX All-Flash, XtremIO X2, Isilon, appliance-ul ECS (Elastic Cloud Storage), Data Domain şi Integrated Data Protection Appliance (IDPA) sunt deja disponibile în programul Dell EMC Future-Proof Storage Loyalty Program iar oferta este deschisă tuturor partenerilor şi distribuitorilor cu activitate în EMEA.
  • Dell EMC Program Tracker este deja disponibil pentru furnizorii de soluţii via Dell EMC Partner Portal.
  • Appliances-urile hiper-convergente Dell EMC VxRail NBI sunt disponibile din trimestrul 4 al anului fiscal 2018.
  • Toolkit-ul Dell EMC How to Win with Services este deja disponibil pentru parteneri via Dell EMC Partner Portal.
  • Dell EMC ProSupport şi ProDeploy sunt deja disponibile pentru majoritatea portofoliului de soluţii de stocare pentru mediul enterprise de la Dell EMC.

Tags:

Trackbacks

Leave a Trackback