Ooma introduce un nou sistem de monitorizare a locuinţei

Ştiri (de , February 4, 2017)

Ooma, o platformă de comunicaţii inteligente pentru consumatori şi companii mici, a lansat Ooma Home Monitoring, o soluţie completă de tip do-it-yourself pentru monitorizarea locuinţei. Proiectată pentru a funcţiona împreună cu serviciul inteligent de telefonie pentru locuinţe – Ooma Telo – sistemul include senzori pentru mişcare, apă, uşi şi ferestre, pe lângă noua capacitate de a apela de la distanţă numărul unic de urgenţă de pe telefonul din interiorul locuinţei.

Platforma unică de cloud hibrid a Ooma este ideală pentru a susţine noi servicii inovatoare, precum noul nostru serviciu de monitorizare a locuinţei”, a spus Eric Stang, CEO al Ooma. „Ooma Home Monitoring se alătură unui alt serviciu recent anunţat, Ooma Internet Security, constituind astfel două noi servicii Ooma pentru locuinţe inteligente pe care le oferim bazei noastre vaste de clienţi Ooma Telo. Integrând Ooma Home Monitoring cu apelarea de la distanţă a numărului unic de urgenţă, le oferim clienţilor noştri şi mai multă siguranţă şi confort”.

Utilizatorii îşi pot gestiona sistemul şi monitoriza starea fiecărui senzor prin intermediul aplicaţiei Ooma Home Monitoring Mobile App, de pe propriile dispozitive mobile Android sau iOS. Aceştia pot selecta notificarea în timp real prin apel telefonic, SMS, alerte prin email sau prin aplicaţie. Dispozitivul Ooma Telo poate face, de asemenea, anunţuri vocale, când un senzor este declanşat sau modurile home sau away sunt schimbate. Ooma Home Monitoring este singura soluţie care oferă posibilitatea de a forma de la distanţă numărul unic de urgenţă de pe telefonul din locuinţă şi de a vorbi cu operatorul din cadrul dispeceratului de urgenţă, care va primi automat informaţii privind adresa pentru a facilita cel mai rapid timp de răspuns posibil.

Ooma Home Monitoring suportă până la 100 de senzori conectaţi, folosind cea mai recentă versiune a Ooma Telo. Senzorii funcţionează wireless prin tehnologia DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications), sunt uşor de instalat, nu necesită personal specializat pentru instalare, oferindu-le astfel proprietarilor de locuinţe un sistem simplu şi accesibil de monitorizare a locuinţei.

Mai multe informaţii despre Ooma sunt disponibile la www.ooma.com.


Tags: , ,

Trackbacks

Leave a Trackback