Able2Extract PDF Converter 11

Review (de , December 14, 2016)

Investintech.com rămâne fidel ritmului pe care și l-a impus de a lansa anual o nouă versiune a convertorului său de fișiere PDF în formate Word, Excel, Powerpoint, Publisher și AutoCAD și a lansat recent Able2Extract PDF Converter 11. Prezentările despre versiunile anterioare 10 și 9 le găsiți tot pe site-ul nostru. Dar să vedem ce aduce nou această cea mai recentă versiune.

Able2Extract PDF Converter are inclus un motor OCR (de recunoaștere optică a caracterelor) care lucrează atât cu documente PDF, cât și cu documente scanate.

Dintre noile funcțiuni, merită amintite:

– posibilitatea de adnotare a documentelor, prin adăugarea de comentarii;

– posibilitatea de mascare a datelor confidențiale din PDF-uri, prin înnegrirea lor;

– facilitățile îmbunătățite de OCR-izare, care permit căutări în documente scanate, sau convertirea documentelor scanate în fișiere AutoCAD, cu păstrarea tuturor nivelelor de informație;

Pentru dezvoltatori sunt disponibile diverse SDK-uri (Software Development Kit): PDF to Word, PDF to Excel, PDF to HTML etc. care pot fi integrate în produsele proprii. De asemenea sunt disponibile și anumite produse în variantă server: Absolute PDF Server, Able2Extract PDF Server sau Sonic PDF Creator Server.

Ca și în versiunile anterioare Able2Extract PDF Converter 11 este disponibil pentru Windows, MacOS și Linux. De aici puteți descărca o veriune de test valabilă 7 zile iar dacă vă place și doriți să îl păstrați puteți opta pentru o licență lunară, care costă 34,95$ sau pentru o licență completă, care costă 149,95$.


Tags: , ,

Trackbacks

Leave a Trackback