3 site-uri cu servicii de exceptie pentru compania ta

Advertoriale (de , November 10, 2016)

poza 3 site-uri cu servicii de exceptie2 FOTO Obey Business Consulting

Pentru succesul unei companii, mai mici sau mai mari, și pentru evoluția constantă a acesteia, orice echipă are nevoie de implicarea unor alte firme care oferă servicii ce susțin, într-un fel sau altul, buna desfășurare a afacerii. Îți propunem trei site-uri care te vor ajuta în activitatea ta.

Fuel

Fuel este o companie „cu vechime” pe piața de producție publicitară, specializată pe consultanță, producție și servicii pentru diverse campanii. Oferă o paletă largă de produse cu impact puternic în domeniul publicității de brand, de la agende personalizate, cărți de vizită, mape, servicii foto și video, corporate identity, casete și totem luminos, servicii web, standuri expoziționale și colantări auto, la campanii publicitare, personalizare de tricouri, servicii complete pentru litere volumetrice și consultanță publicitară. Fuel oferă servicii cu precădere în București, însă și în alte zone din țară, având clienți și în orașe precum Timișoara, Iași, Constanța, Arad sau Botoşani, ocupându-se de proiect de la creare și planificare, la promovare și marketing.

Experiența și spiritul inovator al echipei Fuel se împletesc armonios în crearea unor produse eficiente de promovare pentru afacerea ta.

CIEL România

CIEL România este prima companie din țară specializată pe soluții software în domeniul financiar-contabil, având o vechime de peste 25 de ani, care oferă servicii complete pentru gestiunea afacerii prin intermediul programelor sale de contabilitate, gestiune, salarii, imobilizari, audit și revizuire.

Compania a dezvoltat pentru clienții săi trei game de produse eficiente: programul CIEL Simplu, programul CIEL Standard și programul CIEL Professional. Serviciul de facturare cu programul CIEL Simplu se adresează firmelor aflate la început de drum și poate fi accesat gratuit – acesta conține modulele contabilitate, gestiune, imobilizări și producție. Serviciul CIEL Standard este destinat firmelor mici și mijlocii care necesită management integrat financiar-contabil sau firmelor care vor să micșoreze cheltuielile generate de aplicațiile curente, în timp ce serviciul CIEL Professional se adresează multinaționalelor, companiilor cu cifre mari de afaceri și firmelor de contabilitate. CIEL România oferă clienților posibilitatea să își personalizeze aplicațiile la cerere, astfel încât acestea să se plieze perfect pe nevoile afacerii.

FixMyPC

Activitatea unei companii depinde, în mare parte, de echipamentele hardware și software. De aceea, este recomandată o colaborare cu o companie IT de încredere. FixMyPC este o firmă cu experiență, care oferă o varietate de servicii: externalizare IT, servicii rețelistică, audit IT, securitate IT, inventariere, administrare servere, service și reparații calculatoare, recuperare date HDD, cablare structurată, suport și consultanță IT, hosting, implementare AC/DC, audit de securitate, servicii cloud și backup fișiere, precum și servicii de arhivare electronică a documentelor la prețuri accesibile pentru companii.

Firma IT FixMyPC se adresează, prin intermediul serviciilor sale, atât companiilor mari, cât și celor mici, precum si instituţiilor din domeniul public şi agenţiilor digitale.
Trackbacks

Leave a Trackback