Red Hat Day 2015 – un eveniment open source

Evenimente, Featured (de , April 27, 2015)

DSC_4280aTehnologiile open source sunt peste tot în jurul nostru și rulează pe cele mai critice sisteme IT și sunt motorul majorității inovațiilor în domeniul IT din ultima perioadă.

Acesta este motivul pentru care Romsym Data, distributorul Red Hat în România și Red Hat au organizat în data de 21 aprilie 2015 cel mai mare eveniment al anului ce a avut în prim plan tehnologiile open source. Echipa Red Hat în colaborare cu distribuitorul și partenerii săi a pregătit pentru participanți o călătorie în mediu de afaceri “open”, au fost prezentate în cadrul sesiunilor portofoliul de soluții Red Hat ce are ca punct de plecare infrastructura IT (RHEL, RHEV), soluții de business (JBoss Middleware) și soluții de cloud (OpenStack, OpenShift).

Totodată, ca o recunoaștere a eforturilor pe care partenerii Red Hat și Romsym Data le depun pentru a face cunoscute pe piața din România cele mai noi și cele mai bune tehnologii, au fost oferite premii pentru cei mai buni partenerii ai anului 2014, Bull Romania, Spearhead Systems și SunSmart.

DSC_4321aTehnologiile Red Hat

Infrastructura – Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Enterprise Virtualization și Red Hat Storage –elementele de bază ale unei structuri IT stabilă, sigură și flexibilă. O fundație standardizată pe soluții Red Hat – sistem de operare, virtualizare și de stocare – vă ajută să aduceți sistemele pe care le dețineți la cel mai înalt nivel.

IaaS – Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform, OpenShift by Red Hat și Red Hat CloudForms – vă permit să interveniți și să rezolvați problemele Self-service la cerere asupra resurselor IT înseamnă că utilizatorii pot crea și aceesa intrumentele de care au nevoie în câteva minute în loc de zile, săptămâni sau luni. Un management unificat răspunde mai eficient la nevoile tuturor utilizatorilor, chiar și ai acelora din medii complexe.

PaaS – OpenShift by Red Hat, Red Hat JBoss Developer Studio și Red Hat JBoss

Enterprise Application Platform – dau dezvoltatorilor instrumentele necesare pentru a face ceea ce fac ei cel mai bine. Fluxuri de lucru automatizate și instrumentele de prelucrare ajută dezvoltatorii să aibă acces la ceea ce au nevoie, atunci când au nevoie. Cu procese ușor de administrat și integrat, dezvoltatorii își vor îmbunătăți productivitatea și vor livra aplicații mai rapid.

Aplicații Cloudsoluțiile de care orice companie are nevoie pentru a construi, integra și livra rapid și înaintea competiției aplicații.


Tags: , , ,

Trackbacks

Leave a Trackback