Idee de afaceri: site de jocuri online

Ponturi (de , April 13, 2014)

Screenshot from 2014-04-13 19:55:35Tot mai mulți tineri stau pitiți în spatele calculatorului și visează cum într-o bună zi vor stăpâni lumea. Pentru unii, foarte puțini, programatori talentați sau antreprenori cu un sâmbure de geniu și măcar o fărâmă de nebunie, acest lucru se întâmplă. Dar ce te faci dacă nu faci parte din niciuna din cele două categorii și ești conștient de asta? Dacă mediul virtual este lumea ta și acolo te simți în elementul tău, atunci nu renunți și cauți alte posibilități de a îți asigura un trai decent din online.

O posibilitate ar fi să lansezi un site de jocuri online, pe care să îl administrezi și să îl promovezi astfel încât veniturile generate să îți îndestuleze traiul. Nu sunt un expert în domeniu dar cred că proprietarii de cazinouri câștigă mult mai mult decât marea majoritate a jucătorilor 🙂

Dar ce te faci, că treaba nu-i tocmai ușoară. Îți trebuie site, îți trebuie jocuri, îți trebuie platformă de administrare, plus că trebuie să ai mare grijă să nu aluneci înafara legii. Fie îți construiești toate aceste resurse, dacă îți permiți, fie poți opta pentru licențierea unor astfel de resurse.

O posibilitate ar fi să apelezi la Playtech, o companie înființată în 1999, care are sediul central în Insula Man, listată la bursa de la Londra, care are peste 3.000 de angajați și centre de dezvoltare (de noi tehnologii pentru jocuri) în 9 țări.

Jocurile Playtech pot fi integrate într-o multi-platformă care să ofere acces online, prin transmisie (broadcast), mobil sau la terminale de jocuri bazate pe acces la un server, prin intermediul unui singur cont utilizator. Gama de jocuri include cazino online, poker, bingo, pariuri sportive, jocuri live sau alte tipuri de jocuri.

Playtech oferă și o soluție completă de management a platformei, denumită IMS (Information Management Solution) care permite maximizarea vânzărilor pentru diferite tipuri de jocuri, creșterea loialității jucătorilor și a randamentului acestora. Aceasta include instrumente care acoperă aspecte pornind de la modul în care se joacă și tranzacțiile financiare și până la corespondența și istoricul conversațiilor cu clienții/jucătorii site-ului, fără a omite posibilitatea de a îi segmenta pe categorii și de a le face oferte personalizate.

Nu este de neglijat nici faptul că Playtech are o bogată experiență internațională în ceea ce privește reglementările legale în privința jocurilor și că vă poate ajuta și din acest punct de vedere și nici faptul că platforma IMS oferă instrumente atât pentru administratorii unui astfel de site, cât și pentru organele de reglementare, pentru administrarea și auditarea în timp real.

Ca în oricare altă afacere un om informat face cât doi, așa că dacă v-am stârnit interesul, înainte de a porni la drum, puteți studia site-ul Casino.com/ro/ făcând click aici, și după ce v-ați făcut temele și un plan de afaceri puteți încerca să obțineți o licență. Succes!


Tags: , , ,

Trackbacks

Leave a Trackback