Tabletele Lenovo vin în România

Evenimente (de , September 23, 2011)

Lenovo a anunţat lansarea primei sale familii de tablete – IdeaPad Tablet K1 pentru consumatori şi ThinkPad Tablet pentru companii, dotate cu procesoare mobile NVIDIA Tegra 2 dual-core.

Noile tablete Lenovo IdeaPad Tablet K1 şi ThinkPad sunt primele dispozitive de internet mobil ale companiei prevăzute cu sistemul de operare Android 3.1 de la Google, dar şi primele tablete din industrie certificate pentru a livra streaming video Netflix. Tabletele Android de la Lenovo oferă, de asemenea, acces la mii de aplicaţii pe Android Market, precum şi aplicaţii testate pentru dispozitivele Lenovo în Lenovo App Shop.

Tableta ThinkPad combină experienţa superioară media şi de divertisment a Idea-Pad Tablet K1 cu caracteristicile de securitate, fiabilitate şi flexibilitate pentru care este recunoscut ThinkPad, pentru a crea prima tabletă adevărată pentru afaceri. Tableta ThinkPad include un creion digital opţional, un port USB full-size, card slot SD full-size şi mini-HDMI pentru conexiune cu proiectoarele şi display-urile externe, precum şi o Tastatură Folio Case opţională cu TrackPoint optic.

Datele sunt în siguranţă pe Tableta ThinkPad dotată cu securitate stratificată, alte caractertistici incluzând suport pentru aplicaţiile virtuale cu Citrix, rulare simplă fără atingere cu LanDesk şi suport sigur pentru email disponibil prin intermediul Good Technology.

Tabletele pot fi comandate în România din 20 septembrie 2011.


Tags: , , , , , , , ,

Trackbacks

Leave a Trackback