Kaspersky extinde protecţia cu Pure

Evenimente (de , May 27, 2010)

Kaspersky Lab a lansat pe 29 aprilie în România Kaspersky PURE, o suită de securitate integrată, care oferă protecţie completă utilizatorilor individuali şi reţelelor de mici dimensiuni. Noul produs combină protecţia împotriva tuturor categoriilor de malware răspândit pe Internet cu opţiuni avansate de securitate, precum control parental avansat, backup şi criptare de fişiere, un sistem de management al parolelor, dar şi posibilitatea de a administra întreaga reţea şi modifica setările de securitate de la orice computer conectat local.

Kaspersky PURE conţine toate opţiunile şi funcţiile întâlnite în Kaspersky Anti-Virus şi Kaspersky Internet Security, inclusiv cunoscuta tehnologie „Sandbox”, care permite executarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual securizat, înainte ca acestea să afecteze sistemul de operare.

„Evoluţia rapidă a ameninţărilor informatice, dar şi a pericolelor online i-a determinat pe specialiştii în securitate IT să creeze o clasă superioară de soluţii, cu funcţii complexe, însă foarte simplu de utilizat şi administrat”, spune Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky Lab. „Astfel s-a născut Kaspersky PURE, o suită completă de securitate, capabilă să protejeze utilizatorii în faţa poluării digitale. Nu trebuie să fii expert pentru a-ţi păstra viaţa digitală «curată», noua noastră soluţie se va ocupa în totalitate de acest aspect”, completează Kaspersky. Protecţia datelor personale nu înseamnă doar securizarea împotriva malware-ului şi a atacurilor cibernetice. De exemplu, o pană neaşteptată de electricitate poate distruge complet hard-disk-ul, împreună cu toate documentele, fotografiile şi fişierele video stocate pe el. Kaspersky PURE include un modul special pentru backup, cu posibilitatea de a restaura starea iniţială a fişierelor, atunci când este necesar.

Instalarea şi configurarea unei soluţii de securitate pentru o reţea de mici dimensiuni, scanarea malware, precum şi backup-ul sau setarea controlului parental pot consuma mult timp, dar cu ajutorul Kaspersky PURE aceste acţiuni pot fi realizate foarte uşor de un singur administrator, de la orice PC din reţea. Cu doar câteva click-uri, utilizatorii pot vizualiza nivelul de securitate pentru întreaga reţea, în timp ce rapoartele generate automat îi informează asupra ultimelor modificări şi evenimente legate de siguranţa computerelor. Licenţele Kaspersky PURE sunt disponibile pentru unul, trei sau cinci calculatoare.


Tags: , , , , , , , , ,

Trackbacks

Leave a Trackback