Cum se relaxează directorii IT care gestionează un buget de peste 200 de milioane de Euro?

Evenimente (de , April 2, 2015)

poza 2Aproximativ 80 de directori IT au intrat în competiția ediției I a Cupei Directorilor IT la Bowling, cel mai antrenant eveniment al primăverii, dedicat managerilor IT din România, desfășurat în săptămâna 9-13 martie 2015.

Organizat de compania de servicii de suport IT Class IT, împreună cu partenerii săi: Bitdefender, Fortinet (by Veracomp), HP, Microsoft și Orange, evenimentul a oferit, pe lângă distracție maximă, o excelentă oportunitate de networking între responsabilii IT, care nu au ratat șansa de a aborda discuții despre cele mai importante tendințe și soluții IT ce le pot susține activitatea.

Competiția propriu-zisă a fost structurată în calificări (primele 4 zile) și marea finala (13 martie), iar cei prezenți, începători sau profesioniști, au dat tot ce e mai bun pentru a intra în posesia Cupei Directorilor IT la Bowling, dar și a marilor premii: o dronă DJI Phantom oferită de Bitdefender, un telefon Nokia Lumia 925 oferit de Microsoft și pantofi de bowling cu dichis (oferiți de Veracomp).

1Printre alte surprize ale serilor competiției de la Tequila Bowling, Afi Cotroceni, menționăm Tombola Directorilor IT (cu premii atractive), dar și indiciile valoroase pentru îmbunătățirea performanței, oferite chiar de cunoscutul antrenor de bowling, Vali Piroș.

În contextul informal al evenimentului, Class IT și partenerii săi au prezentat soluții IT esențiale, care contribuie în mod semnificativ la eficientizarea proceselor din companie și la creșterea productivității celor peste 8 000 de utilizatori, care depind de suportul IT al participanților.

Mai multe detalii despre evenimentul care tocmai s-a încheiat pot fi regăsite pe site-ul oficial al competiției: www.itchamps.ro, iar pentru cei care își doresc să se alinieze pe pistă la următoarele competiții IT organizate de Class IT (www.classit.ro), îi invităm să se înscrie de pe acum cu un Like pe pagina de facebook ITChamps (https://www.facebook.com/itchampscup).

Susținerea media a evenimentului a fost asigurată de IT Trends.


Tags: , ,

Trackbacks

Leave a Trackback